به گزارش «نماینده» سید حسین نقوی حسینی در خصوص بررسی لوایح مربوط به پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تصمیم گیری در مورد این دو لایحه در مجمع تشخیص مصلحت نظام کار سختی است. در مجلس شورای اسلامی نیز تصمیم گیری در مورد این دو لایحه با چالش جدی مواجه شد و شورای نگهبان نیز لایحه CFT را با ۲۲ ایراد رد کرد.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید معایب و مزایای این دو لایحه را در راستای منافع ملی کشور سنجید و آن را در دو کفه ترازو قرار داد. نمی توان فقط در راستای برخی منافع ظاهری و غیرقابل تحقق، کشور و ملت را برای مدت طولانی درگیر کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهارداشت: آقای رئیس جمهور و آقای ظریف در زمان بررسی برجام نیز از مزایای آن صحبت می کردند اما امروز هیچ کدام از آن مزایا محقق نشده است و فقط تعهدات ما سر جایش مانده است. آژانس بین المللی انرژی اتمی زمانی که آب سنگین ما به ۱۲۱ کیلو افزایش پیدا می کند سریع به ما اخطار می دهد که شما حق ندارید این میزان آب سنگین طبق برجام داشته باشید، ما می گوییم آمریکا از برجام خارج شده است اما سازمان انرژی اتمی می گوید خروج آمریکا و اروپا از برجام به ما ربطی ندارد، کار ما راستی آزمایی عملکرد شماست.
وی تصریح کرد: به عبارت دیگر تعهدات ما در برجام باقی مانده است و تعهدات اروپا و آمریکا روی هواست، لذا تصمیم گیری در مورد این لایحه واقعا سخت است.
سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده صریح و روشن در صحن علنی مجلس اعلام کردم که آقای رئیس جمهور یک سطر به ملت و نمایندگان تعهد دهد که اگر CFT تصویب شود مشکلات مالی کشور رفع می شود، آن زمان همه نمایندگان به این دو لایحه رأی مثبت خواهند داد اما آقای ظریف پشت تریبون رفتند و گفتند نه من و نه رئیس جمهور چنین تضمینی نمی دهیم.
وی تأکید کرد: ما چه عضو پالرمو شویم و چه نشویم و چه عضو CFT شویم و یا نه، تحریم های ثانویه فوق FATF است و حل نخواهد شد.
نقوی حسینی تصریح کرد: برخی توئیت ها و اظهارنظرهای حامیان دولت در راستای ایجاد فشار بر مجمع تشخیص مصلحت نظام جهت تصویب دو لایحه CFT و پالرمو و اعمال فشار به نظام برای پذیرش تسلیم است و در راستای همان نامه وزرا به رهبری انقلاب است.
وی تأکید کرد: حامیان دولت تلاش دارند مردم را مرعوب کنند تا نمایندگان و مردم به مجمع فشار آورند و این دو لایحه تصویب شود.
نظر شما